23-8 | Huttendorp 2019 is weer voorbij!

Gisteren, direct na afloop van de waterspelen is begonnen met het opruimen van het Huttendorp. ’s Avonds rond negen uur was bijna alles opgeruimd!
Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die daarmee hebben geholpen!

 

Wij mogen opnieuw terugzien op een mooi en gezellig Huttendorp met bijna altijd droog weer, alleen op dinsdag was er een klein buitje. Gelukkig zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd, de EHBO was vooral bezig met het behandelen van klein letsel, zoals schaafplekken, blaren, wespensteken en dergelijke. Ook waren er nogal wat kinderen die in spijkers waren gestapt, wat nogal pijnlijk is. Dit geeft wel aan dat stevig schoeisel belangrijk is!

 

Woensdagavond werden er weer spellen gedaan in de sporthal, waar de kinderen zich goed hebben vermaakt met een drietal spellen.

 

Donderdag was het uitzonderlijk mooi weer met veel publiek tijdens de prijsuitreiking, de veiling en de bezichtiging van de hutten met daarna de afsluitende waterspelen.

 

Wij willen de kinderen, ouders, sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor ieders positieve inzet!

 

Bernd, Henk, Henk Jan, Herman, Hilly, Jacob, Jan, Jan, Jantje, Jeanet, Jentje, Klaas, Klaas, Lijsje, Lukas, Roelofje en Trijntje

 

 

Geplaatst in: Oud nieuws