20-08-2021 | Einde Huttendorp 2021

Nadat de laatste auto’s van de drive-thru en de kinderen het Huttendorp terrein hadden verlaten, is begonnen met het opruimen van het Huttendorp. Door de overweldigende belangstelling voor de drive-thru was het ophalen van de hutten al uitgesteld naar 18.00 uur.   ’s Avonds rond een uur of half 10 was alles weer opgeruimd! Onze […]

Nadat de laatste auto’s van de drive-thru en de kinderen het Huttendorp terrein hadden verlaten, is begonnen met het opruimen van het Huttendorp. Door de overweldigende belangstelling voor de drive-thru was het ophalen van de hutten al uitgesteld naar 18.00 uur.

 

’s Avonds rond een uur of half 10 was alles weer opgeruimd!
Onze dank gaat uit naar de vele vrijwilligers die daarmee hebben geholpen!

 

Wij mogen opnieuw terugzien op een mooi en gezellig Huttendorp met bijna altijd droog weer, alleen op dinsdag was er een klein buitje. Gelukkig zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd, de EHBO was vooral bezig met het behandelen van klein letsel, zoals schaafplekken, blaren, wespensteken en dergelijke. Ook waren er nogal wat kinderen die in spijkers waren gestapt, wat nogal pijnlijk is. Dit geeft wel aan dat stevig schoeisel belangrijk is!

 

Woensdagavond zijn er spelletjes gedaan op het terrein met de kinderen van groep 8. Na afloop nog wat eten en drinken en om 23.30 uur naar huis.

 

Op donderdag was er de prijsuitreiking, de online veiling en de drive-thru waarvoor zeer veel belangstelling was. Een lange rij van honderden auto’s slingerde zich een weg over De Tippe.

 

Wij willen de kinderen, ouders, sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor ieders positieve inzet!

 

Aaldert, Bernd, Henk, Henk Jan, Herman, Hilly, Jan, Jan, Jantje, Jeanet, Jentje, Klaas, Klaas, Lijsje, Lukas, Roel, Roelofje, Trijntje, Willem

 

 

Geplaatst in: Nieuws