24-5-2021 | Huttendorp 2021

Hierbij een aantal mededelingen betreffende Huttendorp 2021.   Door de corona-crisis kon Huttendorp Staphorst vorig jaar helaas niet doorgaan. Op dit moment is het ook nog niet zeker of het dit jaar door kan gaan, maar de voorbereidingen voor het Huttendorp zijn weer gestart!   Waarom zijn de voorbereidingen weer gestart? Wel, om een aantal […]

Hierbij een aantal mededelingen betreffende Huttendorp 2021.

 

Door de corona-crisis kon Huttendorp Staphorst vorig jaar helaas niet doorgaan. Op dit moment is het ook nog niet zeker of het dit jaar door kan gaan, maar de voorbereidingen voor het Huttendorp zijn weer gestart!

 

Waarom zijn de voorbereidingen weer gestart? Wel, om een aantal redenen.

  1. Een aantal dingen moet al ver van te voren geregeld, vastgesteld of gereserveerd worden, hiermee kan niet gewacht worden tot op het laatste moment.
  2. Het Huttendorp heeft een mooie plek gekregen in de Staphorster samenleving. De kinderen zien er elk jaar weer naar uit en het geeft ook vele ouders en ouderen veel plezier. De betrokkenheid van iedereen die met Huttendorp te maken heeft proberen we op deze manier te behouden.
  3. De kinderen kunnen binnenkort alvast inschrijven, om niet vlak van te voren, in vakantietijd, dit ook nog te moeten regelen.
  4. Met dit evenement wordt een bijdrage geleverd aan het werk van de Stichting Ontmoeting.

 

Binnenkort worden er op de scholen flyers uitgedeeld met informatie over het Huttendorp en het inschrijven hiervoor.

 

Alles uiteraard onder voorbehoud van de ontwikkelingen betreffende de corona maatregelen.

 

 

Geplaatst in: Oud nieuws